Våra tjänster

VÅRA TJÄNSTER


Vi har en verkstad i Mölnlycke där vi skapar våra möbler och inredningar.
Vill du besöka oss så hör du bara av dig!

_A010713
_A010723
_A010731
Stolar ute

MÖBLER OCH INREDNING


Med material vi hittar/köper/får skänkt till oss skapar vi möbler, lampor och inredningsdetaljer som passar både i hemmet som på företaget. Produkterna vi gör är unika och finns inte i många exemplar. När vi får hus med en historia så skapar vi en serie med husets material. Till detta kommer en historia om huset som följer med möbler och inredning. På detta sätt får huset en ny mening och historien glöms inte bort - Viktigt tycker vi!
Du hittar det i vår webshop.
 

FÖR FÖRETAG


Genom vår unika inredning hjälper vi företag att få en inbjudande och resurs- sparande inredning - För företag som ta ansvar och vågar! Vi ser att våra produkter passar i en reception, personalrum, kreativa miljöer, café-restaurang eller konferensrum. Vi inreder med en helhet och vill att allt skall kännas rätt och ha en mening och plats. Hör av er så gör vi nåt bra ihop!

 

FÖRNYA DITT HEM


Vi hjälper dig att hitta lösningar genom att använda det du har hemma. Man behöver inte köpa nytt för att få ett nytt hem. Vi har skapat med återbruk, återfunnet och gjort nya lösningar. Vi förnyar dina möbler, omlackar och renovering i vår verkstad.  
Hör av dig så kommer vi och tittar och hjälper dig att förnya med de resurserna som vi redan tagit. Vi ser det- vi vill hjälpa dig att se det. Vill du ha hjälp att göra jobbet ger vi en offert. - Låt oss hjälpa dig!

Badrum plan 2
före-efter1
hall i blom - kopia
IMG_0327
Bardrum plan 2 tvätt

KÖKSINREDNING


På platsen byggd unik design som bestäms efter rummet och husets stil och era behov. 


Självklart använder vi återbruks-material. Pris efter offert. 

SKÄNKA MATERIAL


Har du en byggnad, virke, plåt eller en gammal lada som du behöver ta bort eller ha hjälp med att rensa - Hör av dig!
Vi ger nytt liv till ett gammalt hus! Genom att skriva historien om byggnaden och bifoga denna i de möbler vi skapar så ger vi historien liv och byggnaden en vidare mening.